Varebestilling

For at bestille vare skal du benytte indkøbskurven, hvori du skal tilføje de varer, du ønsker at bestille. Såfremt du har angivet din e-mail adresse korrekt, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os på e-mail. Dette er bevis på at din ordre er registreret. 

Priser

Alle anførte priser i webshoppen er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for force majeure og afgiftsændringer. Alle priser er eksklusiv forsendelsesomkostninger.

Forbehold

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Fragt

Vi sender kun til adresser i Danmark. 

Danmark

Varen sendes som pakkepost, så vi kan følge den og ved bortkomst eller beskadigelse kan det valgte fragtselskab stilles ansvarlig.

Uden omdeling.

Pakken sendes med det valgte fragtselskab til det nærmeste posthus eller postbutik. Leveringen med "uden omdeling" er gratis ved køb over DKK 599,-, ved køb under DKK 599,- tillægges DKK 29,- i forsendelsesomkostninger.

Dette betyder:

Der gives gratis fragt ved køb for over 599,00 kr. vælger man at returnere dele af sin ordre, så beløbet ender derunder, betaler man naturligvis for fragt som hvis man havde bestilt for under 599,00kr.

De 29,00 kr. fratrækkes returbeløbet.

Levering

Bestillinger modtaget leveres af valgte fragtselskab 1-4 hverdage efter bestilling.
Clothing By Ros kan ikke stilles til ansvar ved forsinkelser hos fragtselskabet.
Nægter du modtagelse af pakke eller ej afhenter den på Posthuset, vil der blive opkrævet et ekspeditions gebyr på kr. 59,00,- samt 10 % af ordrensværdi i administrations gebyr.

Betaling

I vores webshop kan der betales med følgende kort: VISA/dankort, VISA, mastercard.
Du kan også benytte MobilePay Online.
Vi trækker først beløbet på din konto når varen sendes.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Når du indtaster kortinformationer, sker overførslen krypteret.

Der anvendes SSL-kryptering, der giver en meget stor sikkerhed for fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart. Sikkerheden bliver løbende kontrolleret af nogle af landets dygtigste IT-sikkerhedskonsulenter.

Derfor kan du roligt handle med betalingskort hos os.

Gavekort

Gavekort, som er købt i vores webshop, udstedes elektronisk. Når du har betalt gavekortet, vil vi behandle sagen og efterfølgende sende en kode til gavekortmodtageren, som denne kan anvende til betaling i vores webshop (www.clothingbyros.dk).
Du har 14 dages fortrydelsesret på gavekort.

Hvis gavekortet er helt eller delvis brugt af modtageren, refunderes kun det eventuelle resterende beløb.
Gavekortet er gældende i et år fra købsdatoen.

Ved anvendelse af gavekortskoden, nedskrives gavekortet med det beløb som der købes for.

Eventuelt resterende beløb gemmes til næste gang der handles. Gavekortskoden kan anvendes et ubegrænset antal gange, det er alene forbruget på gavekortet som bestemmer om gavekortskoden kan anvendes eller ej.

Returnering/ombytning

Når du handler på Clothing By ROS har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke.

Indenfor dette tidsrum kan du sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 14 dage overskredet vil pakken automatisk blive sendt retur til kunden og ingen penge refunderet.

Vi anbefaler, at du sender med returlabel, da Clothing By ROS ikke står til ansvar for uforsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores kontor, hvis du vælger returnering uden forsikring. 
Sammen med din returlabel vil du få tilsendt en returseddel, hvor du kan skrive dit ordrenummer og detaljere, hvorfor du sender ordren retur.

Når vi har modtaget returpakken på vores lager, vil behandlingstiden være op til 30 hverdage.

 

KØB DIT RETURLABEL VED; AT KOPIERE NEDENSTÅENDE LINK:

 

 https://retur.pakkelabels.dk/clothingbyros

 

Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

  • Produktet har fået parfume, makeup, været udsat for røglugt eller er påført dyrepels.
  • Hangtags og mærker er fjernet eller beskadiget. 
  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

 

Uafhentede varer
Uafhentede varer, der sendes retur til Clothing By ROS, vil blive fratrukket et returneringsgebyr på 10%. Vi refunderer først beløbet for ordren, når vi har modtaget den uafhentede vare på vores adresse.

Reklamation
Hvis du skal lave en reklamation på en vare, skal du kontakte Clothing By ROS, som sender en returlabel til dig. Hvis du selv køber en returlabel, er det ikke muligt at få denne refunderet.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Klageadgang  

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på telefon: +4593 60 13 48 (fra mandag- fredag fra kl. 12.00-14500), du kan også sende en mail til: info@clothingbyros.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.