ReturLabel

 

 

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb, samt sende varen.

Du kan sende en mail til info@clothingbyros.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Returmails ses som "til info" mails, disse besvares ikke med mindre der foreligger en forespørgelse i mailen.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Ved køb over 599,-

- gives der gratis fragt, vælger man at returnere dele af sit køb, så købsbeløbet ender under 599,-, betaler man naturligvis for fragt, hvilket vil sige at der fratrækkes 29kr. for fragt af returbeløbet.

 

Bytte:

Det er kun muligt, at bytte produkter til andre størrelser eller lignende ved,  at lave en ny bestilling.

 

Returnering

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi anbefaler, at du sender med returlabel, da Clothing By ROS ikke står til ansvar for uforsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores kontor, hvis du vælger returnering uden forsikring.

Sammen med din returlabel vil du få tilsendt en returseddel, hvor du kan skrive dit ordrenummer og detaljere, hvorfor du sender ordren retur.

 

KØB DIT RETURLABEL VED; AT KOPIERE NEDENSTÅENDE LINK:

 Vi anbefaler IKKE at benytte DAO, da de ligger pakkerne udenfor porten og det derfor yderst sjældent at, den når frem til os.

https://retur.pakkelabels.dk/clothingbyros - Vi gør opmærksom på, at denne returlabel købes af pakkeplabels.dk og derfor dem du indgår en aftale med, kunder fra Sverig og Tyskland er selv ansvarlig for, at sende retur med eget valgte returselskab.

Det er kun dig, som vil modtage et tracking nr. når du modtager dit returlabel, dette gør det muligt for dig, at holde øje med hvor langt din pakke er og om den er nået frem til vores kontor.

 

Bestillingsvarer, også kaldet "skaffevarer"

Din returret gælder ikke for bestillingsvarer/skaffevarer, dvs varer som ikke er lagervarer og som hjemtages specifikt til din ordre. Disse varer er tydeligt markeret, når du køber varen.

 

Dagens Deal:

 

Ved Køb af Dagens outfit får du hele 3 produkter til en samlet pris af 600,- inkl. gratis forsendelse.

 

Tilbuddet gælder KUN ved køb af alle 3 dele.

Vælger man at returnere en eller flere af delene, vil rabatten blive fratrukket og man vil betale fuld pris for det/de produkter man har valgt at beholde.

 

Det er ikke muligt at returnere og bytte til anden str., farve eller lignende, hvis man ønsker dette skal alle varerne returneres, disse vil blive refunderet og man bedes herefter foretage en ny bestilling på de pågældende produkter.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Nedenstående vil forudsagde en værdiforringelse.

 

•                     Produktet har fået parfume, makeup, været udsat for røglugt eller er påført dyrepels.

•                     Hangtags og mærker er fjernet eller beskadiget.

•                     Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din pakke.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Clothing By ROS ApS

Lyngvej 14

4600 Køge

Danmark

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.